Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

1 червня - Міжнародний день захисту дітей

Дорогі наші маленькі друзі! 

Шановні співвітчизники!

Щороку 1 червня ми відзначаємо дату, присвячену цвіту нашої нації, найменшим громадянам держави - дітям. Водночас  цей день і тих, хто завжди поруч з ними, хто піклується  та допомагає твердо стати на ноги. Діти - найцінніший скарб. Це  наша радість та віра в прийдешній день, у світле майбутнє.

Дорогі наші маленькі громадяни, ми, дорослі, віримо, що ви знайдете своє покликання у житті, той єдиний вірний шлях. І Батьківщина, і батьки пишатимуться вами.

Шановні дорослі! Зігріймо теплом свого серця, увагою і ласкою підростаюче покоління. Квіти нашої нації справді заслуговують на щасливе життя, а ми з вами в змозі допомогти їм, подарувати  віру в себе та у світле майбутнє. Впевнені, що об’єднавши зусилля,  можна зробити все, аби захистити дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців.

Цього дня  ми вітаємо не лише наших юних друзів, але й їх батьків, дідусів та бабусь, адже саме вони виховують та плекають майбутнє нашої нації. Міцного здоров’я усім, справжнього щастя, добра і сімейного затишку. Нехай омріяне збувається!

Голова районної                                               Голова

державної адміністрації                                  районної ради

О.ГОЛІМБІЄВСЬКИЙ                                         О.ЧУШКІН

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада