Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Відбулася дванадцята (позачергова) сесія Голованівської районної ради

20 січня 2012 року

         20 січня 2012 року під головуванням Олексія Чушкіна відбулося пленарне засідання дванадцятої  (позачергової) сесії Голованівської районної ради шостого скликання. У роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації О.Яровий, заступник голови районної ради В.Козак, депутати районної ради, сільські та селищні голови, керівники підприємств, установ, організацій. Передувало сесії спільне засідання шести постійних комісій районної ради та засідання комісії з питань бюджету, фінансової діяльності, власності, ефективного використання майна, приватизації та соціально-економічного розвитку.

         Перед початком роботи сесії голова районної ради О.Чушкін та голова районної державної адміністрації О.Яровий щиросердечно привітали іменинників, які святкували свій день народження в січні та Межиричківського сільського голову Шавеля Олександра Анатолійовича з ювілеєм. Голова районної ради також повідомив про те, що на адресу районної ради надійшов лист від Голованівської дитячої школи мистецтв, в якому викладацький та учнівський колективи висловлюють щиру подяку депутату районної ради Голімбієвській Тамарі Павлівні за надання благодійної допомоги та підтримку у вирішенні різних проблемних питань.   

                                                                                                                                           

                  На початку роботи сесії начальник фінансового управління районної державної адміністрації Дудар Василь Серафимович проінформував присутніх про внесення змін до районного бюджету на 2012 рік. Зокрема повідоми  в,що у зв’язку з виниклою заборгованістю необхідно залучити для фінансування видатків районного бюджету вільний залишок коштів загального фонду районного бюджету, що склався станом на 1 січня 2012 року в сумі 406046 грн. та спеціального фонду  в сумі  143462 грн. За дане рішення депутати проголосували одноголосно.

          По питанню “Про звіт про виконання програми соціального і економічного розвитку району на 2011 рік”, депутати заслухали інформацію начальника управління економіки та розвитку інфраструктури  районної державної адміністрації Ірини Артвіх, яка повідомила, що основні показники програми виконані майже на 100 відсотків і на сьогоднішній день маємо фінансово-економічну стабілізацію та завдяки залученню інвестицій надано потужний імпульс розв’язанню  соціальних проблем.

         Одностайними були депутати при прийняті рішення “Про внесення змін до Комплексної програми охорони навколишнього природного середовища в Голованівському районі на 2009-2012 роки”. Депутати підтримали пропозицію виділити кошти в сумі 22 тис.грн. для упорядкування та облаштування території навколо ботанічної пам’ятки природи “Дуб – велетень”.

         Головний редактор РКП РВО “Вісник Голованіщини”  Надія Чушкіна прозвітувала про роботу підприємства за 2011 рік.

         На завершення роботи депутати затвердили районну програму зайнятості населення Голованівського району на 2012 –2014 роки та підтримали депутатський запит депутата районної ради Карпюк Є.М. щодо закриття сільського будинку культури в с. Журавлинка.

 

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада