Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Мітинг до Дня Державного прапора України

23 серпня 2012 року

           23 серпня об 9 годині на центральній площі селища Голованівськ відбувся святковий мітинг з нагоди дня Державного прапора України. На мітингу були присутні представники трудових колективів, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району, жителі селища.

         З привітанням виступили заступник голови районної ради Володимир Козак та перший заступник голови районної державної адміністрації Георгій Данилюк.

          Керівники району привітали всіх присутніх з Днем Державного Прапора України та зазначили що для вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги до державних символів України, відповідно до Указу Президента України встановлено „День Державного прапора”, який з 2004 року відзначається щороку – 23 серпня, напередодні Дня Незалежності. Наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Під рідним знаменом Український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. З ним ішли у бій, за нього віддавали життя. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня.

           

 Під звуки Державного гімну України гордо замайорів синьо-жовтий Державний прапор.

              А також, на мітингу було вручено посвідчення восьми матерям-героїням, які виховують дітей для неньки України та надано право ровесникам незалежної держави покласти квіти до пам’ятника Великому Кобзареві – Тарасу Григоровичу Шевченку. 

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада