Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

6 червня - День журналістики

Дорогі журналісти!

Самовіддане служіння обраній справі, доброта і милосердя, чуйність і щедрість душі винагороджуються вдячністю і повагою мільйонів українців, яким Ви несете у своїх матеріалах не тільки повідомлення чи якусь інформацію, але й розраду і тепло, допомагаєте долати життєві труднощі, додаєте віри і впевненості у завтрашньому дні.

Журналістика – це навіть не робота, це покликання. Завдяки Вам, шановні працівники мас-медії, мільйони читачів, глядачів і слухачів оперативно отримують об’єктивну, правдиву інформацію. Ваші матеріали поповнюють яскравими, незабутніми сторінками літопис нашої держави. На Вас покладена важлива місія - стояти на сторожі демократії, професійно, самовіддано і чесно служити своїй справі, своєму народу на благо України.

Тому бажаємо Вам гідно представляти професію журналіста, невтомно працювати на благо  Батьківщини, не припиняти творчий пошук та постійно самовдосконалюватися. Нехай поряд з Вами завжди будуть близькі та рідні люди, а життєвий шлях завждиоминають негаразди.Здоров’я, злагоди та миру Вам та Вашим близьким. Творчих успіхів та кар’єрного зростання!

Хай кожна мить стане неповторністю!

 

Голова районної                                               Голова

державної адміністрації                                    районної ради

О.ГОЛІМБІЄВСЬКИЙ                                               О. ЧУШКІН

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада