Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Двадцята сесія Побузької селищної ради

6 лютого 2012 року

          6  лютого 2012 року заступник голови Голованівської районної ради Козак Володимир Володимирович взяв участь у засіданні двадцятої сесії Побузької селищної ради.

          Першим вирішувалось питання про дострокове припинення повноважень секретаря Побузької селищної ради Слободянюка Сергія Павловича в зв’язку з обранням його на посаду селищного голови.

           Голова селищної територіальної виборчої комісії Людмила Сікорська озвучила результати виборів, після чого депутати проголосували за визнання повноважень новообраного селищного голови Слободянюка Сергія Павловича.

           Розглянувши земельні питання, депутати відхилили звернення ПП "Майдан” та ПП “Майдекс” і рекомендували комісії селищної ради більш детально розглянути дані питання та внести до порядку денного наступної сесії.

           А також, депутати шляхом таємного голосування обрали секретарем селищної ради Буряк Аллу Леонідівну та внесли зміни до структури  виконавчого апарату селищної ради виключивши з її складу посаду керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету.

        

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада