Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Актуальні питання життєдіяльності району розглянуто на апаратній нараді

         На апаратній нараді, яку 16 лютого провели голова районної ради Олексій Чушкін та заступник  голови районної державної адміністрації Ольга Бугаєнко, розглянуто ряд актуальних проблем, які на сьогодні потребують якнайшвидшого з’ясування. В роботі наради взяли участь керівники управлінь, відділів, секторів районної державної адміністрації та територіальних міністерств та відомств України.

         На обговорення було винесено п’ять питань. Начальник відділу освіти районної державної адміністрації Михайло Коломійчук проінформував про забезпечення виконання у 2014 році заходів з реалізації соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» щодо забезпечення доступу кожної дитини до дошкільної освіти. В Голованівському районі існує 29 дошкільних закладів. Всі діти 5 річного віку охоплені навчанням 100 відсотків.

         

У ході обговорення даного питання голова районної ради звернув особливу увагу на проблеми, пов’язані з виплатою заробітної плати працівникам дошкільних навчальних закладів, сільських, селищних будинків культури, клубів, бібліотек та поставив завдання терміново їх вирішувати.

         Начальник відділу культури та туризму районної державної адміністрації Тетяна Піщик повідомила про те, що Президент України підписав указ від 11 лютого «Про увічнення подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті героїв Небесної сотні». Документом встановлено щорічне відзначення 20 лютого Дня героїв Небесної сотні. А також, оприлюднила план заходів із вшанування «Небесної Сотні», які відбудуться в селищі Голованівську.

        

Далі розглянули питання щодо виконавчої дисципліни працівників установ та організацій, а саме щодо участі їх у заходах, які проводить відділ культури та туризму районної державної адміністрації.  Голова районної ради наголосив на тому, що всі державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування зобов’язані брати участь у суспільному житті району.

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника Голованівського РВ У ДСНС України в Кіровоградській області,  вкотре, проінформував про стан цивільного захисту населення та готовність захисних споруд. На сьогодні всі захисні споруди перевірено. Стан їх готовності 80 відсотків. Потрібно провести відповідну роботу щодо  облаштування їх меблями та необхідним інвентарем. При кожній сільській раді створені консультативні пункти з питань цивільного захисту,  роботу яких необхідно активізувати, забезпечити матеріально та визначити відповідальних осіб. Консультативний пункт є осередком просвітницько-інформаційної роботи і пропаганди знань серед населення з питань захисту та дій у надзвичайних ситуаціях.

         Підсумовуючи нараду, Олексій Чушкін повідомив про проведення позачергової сесії районної ради, яка відбудеться 20 лютого 2015 року та довів присутнім графік проведення засідань постійних комісій районної ради та президії.  

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада