Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Делегація з Бобринецького району завітала на Голованівщину для ознайомлення з досвідом встановлення енергоефективних котлів опалення

17 червня 2014року делегація з Бобринецького району, очолювана головою РДА С. Рожкованом і головою районної ради І. Танасієнком завітала на Голованівщину для ознайомлення з досвідом встановлення енергоефективних котлів опалення, які працюють на пілетах і забезпечують теплом 9 бюджетних установ.

Бобриннівчани цікавились усім, до найменших дрібниць. І отримали вичерпну відповідь від заступника директора з виробничих питань ТОВ «АВКУБІ» С. Непотенка.

Голова Голованівської районної ради О. Чушкін розповів колегам про процес переходу в районі від вугільних котлів до пілетних.

-         І нехай ми не скрізь виграли у фінансовому плані, проте повністю забезпечили теплом ті установи, де облаштовано котли нового покоління, наголосив Олексій Іванович.

Окрім задекларованої теми зустрічі члени делегації, а до її складу входили депутати Бобринецької районної ради і керівники районних установ, у плані ознайомлення з нашим районом відвідали храм Кирила Єрусалимського пристанційного селища Голованівськ.

 

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада