Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

День села в Олександрівці

31 травня 2015року своєрідний День села для олександрійвців організував їх творчий колектив – вокальна група «Горлиця» сільського будинку культури. У день Святої Трійці – захід був особливо урочистий. На запрошення оргкомітету сюди завітав голова районної ради О. Чушкін. Він особисто взяв участь у відзначенні Дня Олександрівки.

Вітаючи всю громаду села зі святом Олексій Іванович з теплотою відзначив, що саме в таких маленьких селах, як ніде зберігаються і примножуються українські традиції, українська культура:

-         Осередком такої культури в Олександрівці є вокальна група «Горлиці», яка відома вже далеко за межами нашого району. Я щиро вдячний всім учасникам цього колективу за велику самопожертву. Ентузіазм та ініціативність, а головне за велику і незрадливу любов до української пісні.

Голова районної ради вручив творчому колективу «Горлиця» Подяку районної ради, а від себе особисто – грошову премію і квіти.

Творчий концерт «Горлиці» тривав майже дві години. Впродовж усього цього часу у залі лунали бурхливі оплески вдячних земляків та гостей свята.

А потім на зеленому газоні перед клубом розгорнулося справжнє частування рибною юшкою, кашею з м’ясом приготовленими місцевими умільцями та різними смаколиками, які вміють випікати лише господині в Олександрівці. Усе дійство відбувалось під музику, веселощі та гумор.

Розважалась і місцева дітвора, адже до послуг маленьких сільчан чудовий дитячий майданчик подарований місцевою агрофірмою «Ватутіна».

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада