Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Голова районної ради О. Чушкін провів зустріч з керівниками сільськогосподарських товариств та фермерами району

7 листопада 2014року голова районної ради Олексій Чушкін провів нараду з керівниками сільськогосподарських товариств та фермерами району  за участю начальника відділу Держземагенства у Голованівському районі І. Рибака, начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації О. Клименка, адміністратора юридичного відділу райдержадміністрації Т. Мананнікової, голови постійної комісії районної ради з питань аграрної політики та раціонального використання земель Р. Гайдая, голови асоціації фермерів І. Андрійчука.

Розпочинаючи нараду О. Чушкін зазначив, що метою зібрання є обговорення злободенних питань у сфері земельних відносин, налагодження співпраці органів влади з землекористувачами та вироблення законодавчих ініціатив.

Про перереєстрацію орендарями об’єктів водного фонду пов’язану із змінами в чинному законодавстві доповідав О. Клименко.

Олександр Вікторович  зазначив, що з 1 липня 2013року набрав чинності Закон України «Про аквакультуру». Зазначений Закон та зміни до статті 51 Водного кодексу України змінюють існуючий підхід до процедури надання водних об’єктів користування на умовах оренди.

Про законодавчі ініціативи у сфері земельних відносин доповідав І. Рибак. Зокрема, він проінформував  щодо проведення органами місцевого самоврядування інвентаризації водних об’єктів та виготовлення відповідної документації.

Голова асоціації фермерів І. Андрійчук, повідомив  про зустріч  фермерів Гайворонського та Ульяновського районів з головою Кіровоградської обласної державної адміністрації С. Кузьменко, на якій було внесено пропозиції щодо змін  до чинного законодавства у сфері земельних відносин.

Підводячи підсумки наради О. Чушкін наголосив: «що такі зібрання ми будемо проводити і надалі, тому що такі зустрічі дають оцінку діяльності районній владі. Мені приємно що немає нарікань на роботу районних органів представницької влади, Держземагентства та управління  агропромислового розвитку".

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада