Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Голова районної ради побував на святі Першого дзвоника  в Клинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

         1 вересня 2015 року урочисто і святково пролунав перший дзвоник для школярів у 27 загальноосвітніх закладах Голованівського району. Початок нового навчального року для кожної людини є одним із найбільших свят, які пов’язані з надіями та сподіваннями, адже практично у кожній родині були, є і будуть дошкільнята, учні або студенти. 

         Учнівську та освітянську громаду Клинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відвідав голова районної ради Олексій Чушкін.

         Першовересневе свято пройшло урочисто і хвилююче. Відкриття заходу розпочалось із виконання Державного гімну України та привітання першокласників, для яких цей день є особливо незабутнім та хвилюючим. Тримаючись за батьківські руки вони вперше переступили поріг школи. Цього року вперше за парти закладу сіли 5 першокласників. Їх прийняли до своєї родини учні одинадцятого класу – випускники, перед якими відкриваються нові незвідані горизонти, адже вони вперше робитимуть свій професійний та життєвий вибір.

         Директор школи вручила похвальні грамоти відмінникам навчання та переможцям олімпіад і конкурсів. Кращі учні школи поклали квіти до обеліска Слави та всі присутні вшанували пам'ять героїв Великої Вітчизняної війни хвилиною мовчання.

У своєму виступі перед педагогічним колективом, батьками та учнями Клинівської ЗОШ І-ІІІ ст.  голова районної ради Олексій Іванович зазначив:

«Наші діти повинні жити в радості та щасті і бути впевненими в завтрашньому дні. Вони очікують від нас мирне та щасливе дитинство. Чим краще ми їх підготуємо до майбутнього, тим легше буде їм в дорослому житті. Адже, наші діти прийдуть на зміну нам -  розвивати та оновлювати нашу країну».

Голова районної ради подякував  педагогічному колективу та батькам за клопітку роботу проведену під час підготовки школи до навчального року та побажав присутнім радості, здоров’я та миру.У подарунок від Олексія Чушкіна школа отримала спортивний інвентар.

                

  Мелодія «першого дзвоника» покликала у затишні класні кімнати школярів.  Почався новий навчальний 2015-2016 рік.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада