Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Голова районної ради О. Чушкін взяв участь у позачерговій сесії Вербівської сільської ради

Голова районної ради взяв участь у позачерговій сесії Вербівської сільської ради

16 січня 2013року голова районної ради Олексій Чушкін взяв участь у засіданні позачергової сесії Вербівської сільської ради. Головним питання  засідання, до обговорення якого активно долучилися депутати -  про ремонт огорожі місцевого кладовища.

На засіданні був присутній голова фермерського господарства «Колосок» Василь Іванович Скрипар, який виступив з ініціативою обновити паркан навколо кладовища, задля чого придбав необхідну кількість стовпчиків. Для  виконання подальших робіт  - бетонувати стовпчики та прилаштувати до них металеву огорожу, закликав долучитися і інших землекористувачів.

Упродовж майже двох годин точилися дебати між сільським головою Д.Юхименком та депутатами сільської ради, які хотіли, щоб цим питанням  і збором коштів з орендарів земельних ділянок    займався очільник села. Однак Дмитро Сергійович не поспішав і своє прохолодне ставлення до вирішення наболілого питання аргументував тим, що його дії можуть розцінюватися як корупційні.

До слова запросили голову районної ради О. Чушкіна, який зауважив, що питання дійсно потребує негайного вирішення, але для цього потрібні не лише активні дії з боку голови ФГ «Колосок - ВТ» В.І.Скрипара, а й інших землекористувачів. І в першу чергу - сільського голови. Але щоб не наражати останнього на протиправні дії, голова районної ради рекомендував людям створити громадську організацію або ініціативну групу, навіть із числа депутатів, яка б займалася фінансовою стороною питання. Крім того, О.І.Чушкін,  щодо даного питання, також зазначив, що сільському голові, перед винесенням його на розгляд сесії, потрібно було більш виважено до нього поставитися, зокрема, з’ясувати, скільки коштуватимуть роботи, хто і в які строки їх виконуватиме, тощо.

Всі зацікавлені сторони погодилися на пропозицію голови райради створити ініціативну групу. Тим більше, що заперечень з боку місцевих фермерів, яких також запрошували на засідання сесії, не було.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада