Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Голова районної ради Богдан Кучмій провів зустріч з виборцями

31 січня 2017року голова районної ради Богдан Кучмій  провів зустріч з виборцями с.Ємилівка, на якій прозвітував про роботу районної ради та про свою діяльність як депутата.

Під час зустрічі громадян  найбільше цікавили  питання місцевого значення, а саме: подальше функціонування дитячого садка в с. Ємилівка, незадовільний стан автошляху до районного центру (дорога слизька і необсипана посипним матеріалом), незадовільний стан опор електромереж по вулиці Привокзальна, відсутність на території села центрального водогону.

В свою чергу, голова районної ради заспокоїв мешканців села та повідомив , що дитячий садок працює і надалі буде  працювати у звичному режимі. Серйозною проблемою для мешканців села  вже кілька років поспіль є сезонне зникнення води у колодязях, тому питання будівництва центрального водогону піднімається не вперше. В сільському бюджету на 2017рік передбачено 260 тис. грн. на проведення відповідних робіт.   Щодо незадовільного стану автошляху Ємилівка - Голованівськ, та опор електромереж Богдан Кучмій пообіцяв звернутися до відповідних служб для вирішення питань  в найкоротші строки.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада