Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Голова районної ради Богдан Кучмій у складі робочої групи здійснює виїзди до територіальних громад району

З 1 серпня цього року робоча  група у складі  голови районної ради Б. Кучмія, голови районної державної адміністрації О. Голімбієвського,  заступника голови райдержадміністрації О. Бугаєнко, начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації С. Туза,  в.о. начальника відділу у Голованівському районі Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області І. Рибака, головного  лікаря КЗ «Голованівський центр первинної медико-санітарної допомоги» М. Фоменко, начальника відділу регіонального розвитку, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства О. Белінської,  заступника начальника фінансового управління Л. Пахолюк., начальника Держпродспоживслужби у Голованівському районі Р. Коломійчука  здійснює виїзди  до територіальних громад району  з метою вивчення реального стану справ на об’єктах соціальної інфраструктури, перевірки підготовки загальноосвітніх навчальних закладів до опалювального сезону та нового навчального року.

Так, станом на  16 серпня робочі зустрічі  з депутатським корпусом та жителями громад  відбулись у Побузькому, Грузькому. Клиновому, Перегонівці, Лебединці, Троянці, Журавлинці, Ємилівці, Розкішнему, Пушковому, Липовеньках, Капітанці.

За словами голови районної ради Богдана Кучмія об’їзд територій  дав змогу  поспілкуватися  з людьми, побачити реальні проблеми територій, донести громаді важливу інформацію про використання  та принципи розподілу коштів районного бюджету, ситуацію в медичній та освітній галузях тощо.

На думку голови районної ради більшість проблемних питань можна вирішити  самостійно на місцях за дієвої  та ефективної роботи голів територіальних громад.

Слід зазначити, що майже в кожному населеному пункті району дуже гостро  стоять проблеми з водопостачанням,   з упорядкуванням сміттєзвалищ та відсутністю відповідної документації на них, руйнуванням доріг важковаговим транспортом, в деяких селах  потребують ремонтних робіт приміщення  ФАпів.

Власне, дані зустрічі сприятимуть налагодженню  співпраці керівників органів місцевого самоврядування з районними управліннями та відділами, дадуть змогу намітити шляхи подолання та   вирішення  актуальних проблем розвитку  територіальних громад з залученням відповідних фахівців.

 

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада