Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Голова районної ради взяв участь в освітянському форумі

26 серпня 2020 року голова районної ради Богдан Кучмій взяв участь в освітянському форумі «Освіта в умовах пандемії. Як організувати навчальний рік». Захід проходив у районному будинку культури за участю Голованівського селищного голови Сергія Цобенка, начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту райдержадміністрації Сергія Туза і керівників закладів загальної, середньої, дошкільної та позашкільної освіти  району.

Звертаючись до зібрання Богдан Кучмій  підвів підсумки роботи  в освітній    галузі протягом останніх п’яти років,   акцентувавши увагу на  здійснених заходах, що були спрямовані на реформування неефективної  системи освітніх закладів, зокрема оптимізація інфраструктури  дала змогу ефективно та системно інвестувати кошти  в освітянську галузь, що в свою чергу перетворило їх на  сучасні, модернізовані, зміцнені матеріально і технічно заклади освіти. Окремо  очільник  районної ради  озвучив питання які залишилися не вирішеними, окреслив основні завдання, які стоять перед освітянами у новому навчальному році наголосивши що головна мета навчальних закладів – виховання підростаючого покоління і надання якісних освітніх послуг.

У другій частині  роботи Форуму були обговорені робочі питання, які стосувалися особливостей роботи закладів освіти в умовах адаптивного карантину, дотримання санітарного та протиепідеміологічного режиму,  аналізу кадрового забезпечення закладів освіти, організації освітнього процесу, прозорість та відкритість діяльності закладів.

Загалом, по підсумку роботи форуму необхідно   виділити головний момент –   1 вересня навчальні заклади  в районі запрацюють у звичайному режимі з дотриманням карантинних обмежень.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада