Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Нарада у голови РДА

На нараді у голови РДА обговорено широве коло питань

21 вересня 2012 року голова  районної ради Олексій Чушкін був учасником наради, яку проводив голова районної державної адміністрації Олександр Яровий. Також на нараді були присутні заступники голови районної державної адміністрації, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств та відомств України, які є відповідальними закріпленими за сільськими, селищними радами,  сільські та  селищні голови
Розглянуто питання:

  1. Про стан виконання заходів  Програми соціального і економічного розвитку Голованівського району на 2011-2015 роки у рамках виконання обласної програми «Центральний регіон -2015» за січень-серпень  2012 року, регіональних ініціатив голови обласної державної адміністрації С.Ларіна  та підготовки до проведення виїзної розширеної наради облдержадміністрації  у  Голованівському районі.
  2. Про встановлення нових енергоефективних котлів в котельнях  загальноосвітніх навчальних закладів, закладах охорони здоров’я району  та оформлення відповідної проектно-кошторисної документації.
  3. Про стан створення нових  робочих місць.
  4. Про стан передачі водогонів в комунальну власність територіальних громад та відновлення роботи свердловин в населених пунктах району.
  5. Про забезпечення вивезення твердих побутових відходів та забезпечення санітарної очистки населених пунктів району.
  6. Про хід  проведення заходів щодо розчистки лісосмуг в населених пунктах району.
  7. Про стан  виплати та оформлення державних дотацій населенню за вирощування ВРХ.
  8. Про стан готовності об’єктів соціальної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 років.
  9. Про стан забезпечення орендної плати за земельні ділянки (паї) та ставки в межах населених пунктів району.

10. Різне.

Під час проведення наради голова районної державної адміністрації О.Яровий основну увагу акцентував на виконання заходів обласної програми «Центральний регіон -2015» в розрізі населених пунктів району, ініціатив губернатора С.Ларіна, забезпечення санітарної очистки населених пунктів  та встановлення контейнерів для сміття, проведенні ремонту доріг комунального значення, підготовки господарського комплексу району до роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 років, підвищення рівня орендної плати за землю та залучення додаткових надходжень до бюджетів усіх рівнів.  Обговорено та визначено основні проблеми територіальних громад та шляхи їх вирішення.
За результатами наради видано доручення голови районної державної адміністрації.

 

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада