Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Святкування Дня незалежності України

на районному стадіоні

24 cерпня 2013 року з нагоди святкування Дня незалежності України вперше у Голованівську відбулася урочиста хода делегацій сільських, селищних рад на чолі з головою райдержадміністрації Олександром Яровим, головою районної ради Олексієм Чушкіним, за участі народного депутата України Віталія Грушевського, почесних гостей та земляків, які завітали на свято. Урочиста хода пройшла від центральної площі селища до місця святкування – районного стадіону «Колос».


Першим з вітальним словом до присутніх звернувся  народний депутат України Віталій Грушевський, який зазначив: «завдання кожного з нас – зробити усе, аби наповнити незалежність нашої країни справжнім змістом,докласти максимум наших зусиль і наснаги для розквіту неньки України.  За 22 роки в Україні відбулися вагомі зміни. Зміни у  суспільстві, у свідомості кожного з нас, в економіці та інших галузях народного господарства. З’явилося нове покоління українців, яке ототожнює себе з незалежністю, і активно бере участь у громадсько-політичному житті держави. Саме молодь формуватиме нову Україну. Тому Президент України Віктор Янукович основним пріоритетом на 2013 та наступні роки визначив соціальні інвестиції у майбутнє, у тих, хто будуватиме і розвиватиме Україну надалі» Після промови Віталій Анатолійович вручив грошові гранди на придбання ліжок для Наливайківського дитячого навчального закладу  та спортивного інвентарю для Побузької секції дзюдо. 

Потому, очільники району нагородили представників різних галузей району подяками ЦВК, грамотами облдержадміністрації, райдержадміністрації , районної ради  та ювілейними медалями до 90-річчя Голованівського району, за вагомий внесок у соціально-економічний розвиток  району, активну громадську діяльність та з нагоди Дня незалежності України. 


Святкування продовжилось ярмарком - продажем сільськогосподарської продукції. Сільськогосподарські підприємства району, фермерські господарства та одноосібники реалізовували свою продукцію по знижених цінах. Підтримуючи акцію "Купуй Кіровоградське" 15 учасників здійснювали продаж меду, овочів, фруктів, ягід, м’ясних та ковбасних виробів, хлібобулочних та кондитерських виробів, круп, борошна, олії.

Порадували гостей та жителів районного центру виступи аматорських та самодіяльних колективів  району. Не обійшлося  і без відомих артистів. Гучними оваціями та теплими посмішками на Голованівщині вітали глядачі чарівну дівчину, талановиту співачку, нашу землячку Заслужену артистку естрадних мистецтв України Людмилу Ганус, яка вперше через  15 років  вийшла на сцену рідного селища.

За фінансової підтримки засновників ТОВ «КЛК» і «Відродження» Коваленка О.А. та Федорова С.М. зі святом всіх голованців та гостей районного центру вітали Заслужені артисти України Назарій та Дмитро Яремчуки.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада