Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Нарада з керівництвом райавтодору

03 липня 2014року голова районної ради Олексій Чушкін провів нараду з керівництвом Голованівського райавтодору за участю першого заступника голови райдержадміністрації І. Артвіх та начальника відділу енергетики, транспорту, зв’язку управління економічного розвитку, торгівлі, промисловості та розвитку інфраструктури Голованівської райдержадміністрації Є. Мамушкіним.

На нараді обговорювали питання щодо проведення поточного ремонту вулично-дорожньої мережі комунальної власності у населених пунктах району, фінансування яких буде здійснюватися у 2014році за рахунок коштів субвенцій з державного бюджету.

За результатами розгляду голова районної ради запропонував у десятиденний термін  Голованівському селищному та Перегонівському сільському головам виготовити та затвердити проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт визначених вулиць. Відділу енергетики, транспорту та зв’язку райдержадміністрації спільно з головами сільських рад Ємилівки, Троянки, Межирічки, Наливайки, Семидуби та Голованівська  та  райавтодором розробити проектно-кошторисну документації на поточним ремонт вулиць і доріг комунальної власності згідно Переліку , затвердженого розпорядженням голови райдержадміністрації.

 

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада