Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Зустріч з керівниками територіальних громад району

14 січня 2015року голова районної ради Олексій Чушкін спільно з заступником голови райдержадміністрації І. Артвіх провели зустріч з сільським та селищними головами. В ході зустрічі  йшлося про забезпечення економічного і раціонального використання бюджетних коштів та посилення фінансово-бюджетної дисципліни усіма учасниками бюджетного процесу.

Голова районної ради повідомив, «що відтепер місцеві бюджети  не прив'язані до держбюджету ні в часі, ні в показниках. Затвердження місцевого бюджету не залежатиме від термінів прийняття держбюджету. Щороку готувати та затверджувати місцеві бюджети можна буде не пізніше ніж 25 грудня, не залежно від того, чи ухвалили закон про держбюджет на відповідний рік, чи ні».

Також під час зустрічі обговорювалося питання щодо сприяння волонтерському руху в районі. Олексій Чушкін закликав присутніх більш активно працювати в даному напрямку, налагоджувати особистий зв’язок з батальйонами, всіляко сприяти сім’ям учасників АТО  з  вирішення  проблемних питань.

Далі зустріч с керівниками територіальних громад  продовжували тимчасово в.о. військового комісара Голованівського районного військового комісаріату Олег Сергеєв та заступник військового комісара Валерій Харкавенко щодо організації ІV черги мобілізації. 

 

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада