Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Новорічна вистава для дітей району

26 грудня 2014 року за кілька днів до Нового 2015 року в районному будинку культури було велелюдно і гамірно – головна концертна зала  зустрічала дітлахів з усіх куточків району.

Талановиті актори будинку дитячої та юнацької творчості подарували своїм глядачам подорож у новорічну казку «Модний дім Мадам Зими». З пригодами та перетвореннями, чудовими декораціями  та казковими героями Лісовою Ялинкою та Мадам Зимою, кутюр’є Шпилькою та Лацканом, Царівною Либідь та Золотоволоскою, Білосніжкою та гномами та багатьма іншими. Казкове шоу без перебільшення стало своєрідною родзинкою цьогорічних святкувань Нового року в райцентрі.

У постановці новорічної казки  були задіяні усі педагоги та вихованці   Голованівського БДЮТу  : танцювальних колективів «Пролісок» та «Ельслер», гуртків «Вокальний спів» та «Євроклуб».

Подивитися виставу мали можливість понад п’ять сотень дітей військових, які перебувають у зоні АТО, діти-сироти, діти з багатодітних сімей, а також переселенці із тимчасово окупованих територій на Сході України та Автономної Республіки Крим.

По закінченню шоу глядачі отримали солодкі подарунки.

 

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада