Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Олексій Чушкін: Капітальний ремонт Клинівської сільської лікарської амбулаторії має бути завершений в найкоротші терміни

            8 липня 2015 року голова районної ради Олексій Чушкін провів зустріч з Клинівським сільським головою Дмитром Горячківським та головним лікарем КЗ «Голованівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Мариною Фоменко щодо проведення капітального ремонту приміщення Клинівської сільської лікарської амбулаторії. У зустрічі взяли участь керівник відділу соціальної політики центрального кластеру компанії «Кернел» Людмила Андрійчук та підрядчик, з яким було укладено договір підряду на проведення відповідних ремонтних робіт приватний підприємець Петро Аркуша.

         Капітальний ремонт приміщення Клинівської сільської лікарської амбулаторії було розпочато в 2014  році за рахунок спонсорських коштів наданих групою компанії «Кернел», частина яких була перерахована. У зв’язку з затриманням іншої частини коштів проведення ремонтних робіт було припинено.

         Обговоривши дане питання було вирішено продовжити ремонт приміщення амбулаторії з 20 липня 2015 року. Клинівський сільський голова Дмитро Горячківський повідомив про можливість сільської ради надати кошти до районного бюджету в сумі 92 тисячі гривень для завершення даних робіт. В свою чергу представник групи компаній «Кернел» Людмила Андрійчук пообіцяла підняти питання перед керівництвом компанії про завершення виконання своєї частини договору і перерахування другої частини коштів на рахунок підрядника.

         Завершуючи зустріч голова районної ради подякував усім за співпрацю та закликав прикласти максимум зусиль для завершення розпочатої справи. 

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада