Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Олексій Чушкін взяв участь у засіданні робочої групи з розробки пропозицій щодо вирішщення в області питань, пов’язаних з утриманням полезахисних лісонасаджень

23 квітня 2015року голова районної ради Олексій Чушкін спільно з Голованівським селищним головою Олександром Чернишенко та Перегонівським сільським головою Олегом Лободою приймали участь у засіданні робочої групи з розробки пропозицій щодо вирішення в області питань, пов'язаних з утриманням полезахисних лісонасаджень.

З огляду на те, що ситуація щодо утримання, догляду, експлуатації й захисту  полезахисних лісонасаджень досі не врегульована  законодавчо, постала необхідність врегулювати ситуацію хоча б на рівні області.

В ході обговорення даного питання, Олексій Іванович запропонував прийняти обласній раді рішення про затвердження тимчасового порядку щодо надання дозволу сільськогосподарським виробникам проведення санітарних очисток  і рубок  у полезахисних лісонасадженнях області.

Члени робочої групи прийняли рішення - у черговий раз порушити клопотання перед Верховною Радою України, Кабінетом Міністрів України щодо термінового прийняття нормативно-правових актів із врегулювання питання утримання полезахисних лісонасаджень. Зміст звернення затвердити рішенням обласної ради та направити обласним радам для підтримки.


Наступний крок — впровадження пілотних проектів у кількох сільських радах та відпрацювання механізму надання дозволів на проведення рубок догляду полезахисних лісонасаджень.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада