Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Під гаслом

9 травня 2015року  День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відзначали у районному центрі.

В урочистостях та святковому дійстві «Славимо живих ветеранів» участь взяли голови районної ради та райдержадміністрації, ветерани війни та праці, воїни АТО, трудові колективи установ, організацій, підприємств, селища, вихованці будинку дитячої та юнацької творчості, дитячої школи мистецтв, дитячо-юнацької спортивної школи та їх керівники, працівники районного будинку культури,  жителі та гості селища.

Звертаючись до ветеранів голова районної ради Олексій Чушкін сказав:

-         Завдячуючи  вам, ми сімдесят років не знали, що таке війна. Під мирним небом України виросло не одне покоління, яке виховувалось на ваших героїчних прикладах. Саме завдяки вам, ветеранам Другої світової війни, ми навчилися цінувати мир і нинішні захисники Вітчизни, продовжуючи традиції дідів, з честю боронять рідну землю в зоні АТО.

Шановні ветерани! Бажаю вам перш за все, миру, злагоди, достатку і затишку у ваших оселях, взаєморозуміння і поваги. Хай назавжди в пам’яті прийдешніх поколінь залишиться подвиг солдат, які  здолали нацизм і поклали на вівтар Перемоги своє життя! Слава Героям!

Святкові заходи продовжилися  в центральному парку селища де відбувся фестиваль військово-патріотичної пісні "Піснею звеличим Перемогу".

У виконанні хору ветеранів та солістів районного будинку культури прозвучали пісні воєнної пори.

По закінченню святкових заходів ветеранів було запрошено за  святковий стіл, а всі бажаючі могли скуштувати солдатської каші з польової кухні.

В цей же день  в районному Будинку культури було  проведено традиційний Всеукраїнський турнір з дзюдо, присвячений Дню Перемоги за участю 9 команд із різних областей України - м. Балта та м. Саврань Одеської області. м. Іллінці Вінницької області, дві команди з м. Кіровограда та команда з смт Мала Виска Кіровоградської області. Голованівські спорстмени зайняли призові місця:10  дзюдоїстів зайняли І місце, 7 спортсменів  - ІІ та 8 - ІІІ.

На районному  стадіоні «Колос» проведено фінал кубку району з футболу.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада