Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Перше засідання провела постійна комісія з питань аграрної політики та земельних ресурсів

16 грудня 2015року відбулось  перше засідання   постійної комісії районної ради з питань аграрної політики та земельних відносин. До її складу увійшло 7 депутатів районної ради: Ігор Кравчук – голова комісії, Олександр Іщак – заступник голови комісії, Валерій Волошин, Володимир Коваль, Юрій Любодюк Олег Маріяшко та Сергій Погорєлов – члени комісії. Участь у засіданні взяли голова Голованівської районної ради Богдан Кучмій та його заступник Дмитро Рокочук.

Депутати  розглянули  2 питання порядку денного: про хід виконання Програми розвитку земельних відносин у Голованівському районі та  про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок на територіях Крутеньківської, Свірнівської, Грузької, Троянської сільських та Голованівської селищної рад. З заначених питань доповідала завідувач сектору ринку землі відділу держгеокадастру у Голованівському районі І. Гордійчук.

Так, заслухавши доповідача, депутати внесли зауваження щодо звіту з виконання програми. Програма розвитку земельних відносин приймалась депутатами поперднього  скликання та закінчує свою дію у 2015році. Наданий   звіт не містить повної інформації щодо виконання запланованих програмою заходів. Рекомендовано начальнику відділу держгеокадастру у Голованівському районі О. Свид на пленарному засіданні ІІІ сесії надати більш детальний звіт по даному питанню.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада