Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Пленарне засідання 29 сесії Голованівської районної ради

Пленарне засідання 29 сесії Голованівської районної ради

28 лютого 2014року під головуванням голови районної ради Олексія Чушкіна проходила чергова 29 сесія Голованівської районної ради VІ скликання.

Участь у роботі пленарного засідання брали депутати районної ради, сільські та селищні голови, керівники установ та організацій  району, структурних підрозділів районної державної адміністрації, члени Народної Ради, активісти Майдану,  територіальна громада району ( всього близько  150 осіб).

Перед початком роботи засідання, присутні вшанували загиблих на Майдані Незалежності хвилиною мовчання.

Далі, головуючий надав слово голові районної виборчої комісії І. Топольник, яка оприлюднила текст Постанови № 63 від 04 лютого 2014року, відповідно до якої обрано депутатом Голованівської районної ради наступного за черговістю кандидата у депутати у виборчому списку районної організації Партії регіонів Мороз Людмилу Петрівну.

Далі слово мав член Народної Ради В. Доценко. Звертаючись до присутніх, Василь Лукич виступив з пропозицією  обрати новий склад членів Народної Ради, пояснюючи  це тим, що до нього поступає безліч негативної інформації про тих людей, що увійшли до складу Народної Ради.

Слово також мали депутат районної ради Є. Карпюк, активні громадяни району М. Шевчук, Караташ та інші.

Секретар Народної ради О. Свид зачитала присутнім протокол засідання Народної Ради, відповідно до якого  на пленарне засідання пропонувалося внести наступні питання:

1. Внести зміни та доповнення до Положення про народну раду, яке затверджено 24.02.2014року.

2. Підтримати дії опозиції по наведенню в Україні належного порядку.

3. Визнати дії партії регіонів, що довела Україну до глибокої політично-економічної кризи і поставила народ на межу громадянської війни, злочинними.

4. Засудити методи керівництва районом головою РДА , очільником фракції Партії регіонів РДА О. Яровим, офіційно висловити йому недовіру і розпустити фракцію Партії регіонів, заборонити займати керівні посади в органах місцевого самоврядування та державних установах.

5. Обрати заступником голови Голованівської районної ради Комашка Григорія Віталійовича.

6. Оголосити Голованівську територію вільною від Комуністичної партії і Партії регіонів, як антинародних злочинних партій.

Депутати  районної ради затвердили порядок денний із 13 питань та почали працювати у звичному режимі.

Так, заслухали начальника фінансового управління райдержадміністрації В. Дударя, який надав звіт про виконання районного бюджету на 2013рік та  зміни до районного бюджету на 2014рік.

Заступник голови райдержадміністрації І. Артвіх прозвітувала про стан реалізації програм -  економічного і соціального розвиту району на 2013рік, та автомобільного транспорту.

Затверджено нові програми, а саме: «Шкільне молоко»,  підтримки сім’ї, оздоровлення та відпочинку дітей.

Рішенням районної ради перейменовано Трудовий архів Голованівського району в Об’єднаний Трудовий архів селищних, сільських рад Голованівського району та затверджено програму  реалізацію діяльності відповідної установи.

Затверджено Статут комунальної установи «Голованівська центральна районна лікарня» у новій редакції та звільнено головного лікаря КО «Побузька селищна лікарня».

Після розгляду планових питань порядку денного , член Народної Ради І. Ткаченко вніс пропозицію  розглянути питання «Про затвердження Положення про Народну Раду  у новій редакції».

Дана пропозиція була підтримана депутатами та  після  палкого обговорення Положення членами Президії районної ради та членами Народної Ради, рішення було прийнято.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада