Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Позачергова 30 сесія Голованівської районної ради

25 квітня 2014року відбулася 30 позачергова сесія Голованівської районної ради VІ скликання, за участю 36 депутатів районної ради, сільських, селищних голів, керівників установ та організацій району, голови районної державної адміністрації, членів Народної Ради та громадських активістів.

Порядок денний пленарного засідання складався з двох питань:

1. Про внесення змін до районного бюджету на 2014рік.

2. Про подання прокуратури Голованівського району про скасування рішень районної ради.

Після затвердження порядку денного сесії слово мав голова Народної Ради С. Конякін.  У своєму виступі С. Конякін  проінформував про роботу Народної Ради на благо району і запевнив присутніх, що дана організація буде існувати як громадська організація і надалі, буде допомагати людям у невирішених питаннях, « а також хочемо запевнити деяких чинних посадовців, що матеріали їхніх діянь, в тому числі й корупційних, вже в достатньому об’ємі нами зібрані. Це буде досить велика робота для люстраційного та антикорупційного комітету. І якщо наші органи міліції та прокуратури не будуть мати бажання з нами співпрацювати, ми будемо звертатись вище. » - резюмував голова Народної Ради.

Наприкінці свого виступу С. Конякін закликав депутатів не голосувати за зміни до районного бюджету, не знімати гроші з освітньої галузі та спорту натомість зняти гроші з ради ветеранів та районної ради.

З інформацією по першому питанню доповідав начальник фінансового управління райдержадміністрації В. Дудар. Зокрема, Василь Серафимович повідомив присутнім чим зумовлені зміни до районного бюджету.

В ході обговорення питання щодо змін до районного бюджету  лунали різні вигуки. У підсумку за рішення проголосували 25 депутатів.

Юридичний висновок до проекту рішення районної ради «Про подання Прокурора Голованівського району про скасування рішень  сесій районної ради від 14 лютого 2014року № 398 та від 28 лютого 2014року № 412» зачитав голова постійної  комісії районної ради з питань регламенту О. Бербега.

Депутати задовольнили  подання прокурора Голованівського району  та скасували рішення районної ради від 24 лютого 2014року № 398 «Про створення консультативно-дорадчого органу ради «Народна Рада Голованівського району Кіровоградської області».

Наприкінці засідання депутати підтримали депутатський запит депутата районної ради В. Козака  

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада