Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Про заходи щодо поширення коронавірусної інфекції COVID-19 на території Голованівського району

Щодо заходів з протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 на території Голованівського району.

- 15.04.2020 року працівниками Голованівської ЦРЛ буде відібрано для досліджень та відправлено до лабораторії біологічний матеріал осіб які мали контакт з хворим на COVID-19 пацієнтом (переважно медичні працівники Голованівської ЦРЛ). До оголошення офіційних результатів досліджень контактні особи перебуватимуть на самоізоляції вдома та в інфекційному відділенні ЦРЛ. В зв'язку з цим Інфекційне та терапевтичне відділення будуть тимчасово закриті для відвідування. Решта відділень ЦРЛ працюватиме в звичному режимі. Всі дії здійснюються відповідно до інструкцій МОЗ та в координації з департаментом охорони здоров'я Кіровоградської ОДА.

- 14.04.2020 року працівниками ДСНС в співпраці з Голованівською селищною радою було проведено дезінфекцію помешкання пацієнта хворого на коронавірусну інфекцію, також надано рекомендації аптекам, магазинам, організаціям та установам, щодо дезінфекції утримуваних ними приміщень.

- з 16.04.2020 року Голованівською селищною радою запроваджується регулярна дезінфекція громадських місць на території селища. Засоби захисту та дезінфекції закуплені селищною радою в достатній кількості.

PS. Всім жителям Голованівського району рекомендується утриматися від поїздок в смт. Голованівськ без нагальної потреби, а жителям селища залишатися вдома, уникати соціальних контактів та місць великого скупчення людей. Наше спільне завдання не допустити стрімкого поширення хвороби.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада