Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

80-ти річний ювілей з дня виходу першого номеру газети "Вісник Голованівщини"

Редакція газети

30 березня 2012 року в сесійному залі Голованівської районної ради відбулися урочистості, присвячені славетному ювілею районної газети «Вісник Голованівщини».

На свято були запрошені голова районної ради Олексій Чушкін, голова районної державної адміністрації Олександр Яровий, керівники установ та організацій району з трудовими колективами, сільські та селищні голови, ветерани журналістської ниви, найактивніші громадські кореспонденти. Також на свято приїхали начальник Управління у справах преси і інформації Кіровоградської обласної державної адміністрації Євгенія Шустер та член президії обласної організації спілки журналістів Юрій Яровий.

З вітальними словами до колективу районної газети звернулися голова районної державної адміністрації Олександр Яровий та голова районної ради Олексій Чушкін, які  вручили Подячні листи та подарунки колишнім фотокореспондентам районної газети Кукурудзі Сергію Гавриловичу та  Іллюхіну Віктору Митрофановичу, трудовому колективу ТОВ «Поліграфсервіс», вчителю Капітанської ЗШ Козяр Любов Іванівни. Від депутата Кіровоградської обласної ради, засновника благодійного фонду  «Відродження покоління»  Віталія Грушевського вручили колективу редакції сертифікати на отримання 2-х комп’ютерів та легкового автомобіля.

Начальник Управління у справах преси і інформації Кіровоградської обласної державної адміністрації Євгенія Шустер передала колективу редакції вітання від голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергія Ларіна та голови обласної ради Михайла Ковальчука,  побажавши довгих років процвітання, творчих успіхів, поповнення читацької аудиторії, нових цікавих тем, сміливих проектів та наполегливості в досягненні нових висот на ниві журналістики.

Також до привітань долучилися член президії обласної організації спілки журналістів Юрій Яровий, начальник відділу кадрів Побузького феронікелевого комбінату Людмила Мороз, колеги з смт Ульянівка працівники ТОВ «Поліграфсервіс»,  інші гості.

Головний редактор газети «Вісник Голованівщини» Надія Чушкіна  вручила Подячні листи та подарунки  колишньому редактору газети Мугденко Тамарі Федорівні, громадським кореспондентам та операторам - листоношам сіл Межирічка, Вербове, Наливайка, Краснопілля, ст. Голованівськ.

Святковий концерт організований відділом культури та туризму районної державної адміністрації теж став вагомим подарунком ювілярам.

 

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада