Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Робоча поїздка заступника голови ОДА Г. Пастух до Голованівського району

Робоча поїздка  заступника голови ОДА Г. Пастух до Голованівського району

16 березня 2012 року з робочою поїздкою в Голованівському районі перебувала заступник голови обласної державної адміністрації Галина Пастух. Разом з головою райдержадміністрації Олександром Яровим та головою районної ради Олексієм Чушкіним заступник губернатора відвідала Голованівську центральну районну лікарню і  перевірила хід проведення ремонту у приміщенні, де планується розмістити центр ранньої діагностики. Також Галина Пастух оглянула хірургічне, пологове та дитяче відділення ЦРЛ. Під час зустрічі з лікарями та медичним персоналом лікарні заступник голови ОДА відмітила, що приємно вражена станом справ у лікарні, ремонтами, які проведенні у хірургічному, пологовому, терапевтичному відділеннях, якісним харчуванням. Подякувала за гарну роботу голові РДА Олександру Яровому, голові районної ради Олексію Чушкіну та персоналу лікарні і передала в.о. головного лікаря М.І.Білоусу документи на новий цифровий рентгенівський комплекс, один із 20, що були придбані за кошти державного бюджету і є складовою частиною реалізації медичної реформи, започаткованої Президентом України на регіональному рівні. Також Галина Пастух вручила сертифікат на 10 тисяч гривень від депутата обласної ради від Партії Pегіонів, засновника фонду «Відродження покоління» Віталія Грушевського для ремонту приміщення центру ранньої діагностики. У своєму виступі перед персоналом лікарні заступник губернатора відмітила, що після огляду лікарні вона буде піднімати питання перед губернатором області С.Ларіним про віднесення пологового відділення Голованівської центральної районної лікарні до ІІ рівня надання медичної допомоги вагітним, роділлям, породіллям та новонародженим.
Після цього заступник голови облдержадміністрації Галина Пастух провела особистий прийом громадян. Проблеми заявників, які під час прийому вирішувала Галина Василівна стосувались виділення земельних ділянок, надання матеріальної допомоги на лікування, перерахунку пенсій, виплат допомоги «дітям війни».


Прямо під час прийому Галина Василівна домовилась з обласним управлінням охорони здоров’я ОДА про влаштування в обласну лікарню для  проходження обстеження сина заявниці Кишларь Л.О. з с.Розкішне та записала на особистий прийом до губернатора області С.Ларіна заявницю Генову О.М. з с.Ємилівка для надання матеріальної допомоги на лікування її сина. Перед цим громадянці Геновій О.М. було  надано матеріальну допомогу 2000 гривень  від районної державної адміністрації  та 10 тисяч гривень від засновника фонду «Відродження покоління» Віталія Грушевського.
На закінчення візиту заступник голови облдержадміністрації Пастух Г.В. провела засідання круглого столу, на якому обговорювались 4 стратегічні напрямки соціальних реформ Президента України: відновлення довіри до державної політики та її спрямованість на покращення життя громадян, комплексне перетворення підходів до оплати праці, податків та соціального забезпечення, сприяння ефективній зайнятості та створення нових робочих місць. На засіданні круглого столу були присутні голова районної ради О.Чушкін, керівник апарату райдержадміністрації О.Рибак, керівники соціальних відділів та управлінь, редакції районної газети «Вісник Голованівщини», районної громадської організації ветеранів України.


В кінці робочої поїздки Галина Пастух подякувала керівництву району: голові райдержадміністрації Олександру Яровому, голові районної ради Олексію Чушкіну  за вміле керівництво районом та плідну працю на благо його жителів.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада