Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Робочий візит голови обласної державної адміністрації на Голованівщину

Робочий візит голови обласної державної адміністрації на Голованівщину

22 травня 2012року Голованівський район з робочою поїздкою відвідали голова Кіровоградської обласної адміністрації Сергій Ларін та Управляючий Кіровоградською єпархією, Преосвящений Іоасаф, єпископ Кіовоградський і Новомиргородський. В  ході візиту  губернатор відвідав селище Побузьке, де  в урочистій обстановці разом з очільниками району головою районної ради Олексієм Чушкіним, головою районної державної адміністрації Олександром Яровим, депутатом обласної ради Віталієм Грушевським, генеральним директором ТОВ «Побузький феронікелевий комбінат» Дмитром Бурцевим, Побузьким селищним головою Сергієм Слободянюком  відкрито 47-квартирний житловий будинок для молодих спеціалістів, та вручено ордени на 2 квартири працівникам ТОВ «Побузький феронікелевий комбінат» та ТОВ "Метсервісгруп".

Будівництво житлового будинку на 50 квартир по вул. Радянської Армії, будинок № 20 у смт Побузьке було розпочато у 1991році. У 1994році роботи на даному об’єкті були призупинені. Інвестор ТОВ «Буг Строй» викупив даний об’єкт незавершеного житлового будівництва і провів реконструкцію даного будинку на 47-ми квартирний житловий будинок загальною площею 4047,35 кв.м. Будинок обладнано інженерними комунікаціями, здійснено заходи по енергозбереженню.

Генеральний директор ТОВ "Метсервісгруп" В. Грушевський ознайомив голову ОДА С. Ларіна з основним виробництвом на підприємстві ТОВ «Метсервіс груп» (смт. Побузьке). Основною продукцією підприємства, виробництво якої розпочато з березня 2011року,  є поліпропіленова тканина різної ширини та щільності, яка є напівфабрикатом для виготовлення м’яких поліпропіленових контейнерів (біг-бег) різної вантажопідйомності від однієї до двох тонн. Обсяг виробництва натуральних та грошових одиницях становить 3,5тонни поліпропіленових виробів на добу. На підприємстві встановлено сучасне іноземне обладнання індійського виробництва по ліцензії італійської фірми «SIMA». Основною сировиною для виробництва продукції є поліпропіленовий гранулят вітчизняного та іноземного походження. Споживачами продукції підприємства є хімічні заводи, сільськогосподарські, гірничодобувні, підприємства легкої промисловості. Варто відмітити, що згідно з стандартами природоохоронного законодавства України підприємство вважається нешкідливим та екологічним чистим. На даний час у товаристві працює 73 штатних працівника та 5 осіб за умовами договору.

Другим пунктом в маршруті голови обласної державної адміністрації було  відкриття приміщення центру надання перинатальної допомоги ІІ рівня центральної районної лікарні. Завідуючий пологовим відділенням Голованівської ЦРЛ М. Гура повідомив, що  спочатку 2012року в центральній районній лікарні проводиться  капітальний ремонт пологового відділення в якому розпочне свою роботу центр надання перинатальної допомоги ІІ рівня. Центр та пологове відділення забезпечено фетальним монітором, інкубатором неонатальним, блоком інтенсивного лікування, лампою фототерапевтичною, дозатором шприцевим «Інфузіомат», пеленальними столиками з підігрівом, ліжками для немовлят.

Сергій Миколайович та Віталій Грушевський вручили 3 пеленальних столика, 8 краваток для  новонароджених, 3 телевізори та 3 холодильники  для перинатального центру.

На центральній площі селища Голованівськ Сергій Ларін  в урочистій обстановці вручив ключі на сміттєвоз Л.О. Сичуку -  директору Побузького Комунального  підприємства «Аква Сервіс – 07»,  сертифікат на отримання трактора В.І. Свид - директору комунального підприємства «Перегонівка», ключі від 2-х тракторів С.В. Сапожкову - начальнику комбінату комунальних підприємств  (смт. Голованівськ), сертифікат на комплект парт та шкільних дошок Т.М. Розвозчик  – директору Вербівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, О.В. Брижатюк - лікарю дерматовенерологу Голованівської ЦРЛ ключі від службового  житла.

На прикінці свого візиту губернатор здійснив огляд  котельні НВК «Голованівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім. Т.Г. Шевченка», де встановлено нові енергоефективні котли, та відвідав храм Святителя Кирила Архієпископа Єрусалимського УПЦ (ст. Голованівськ).

У підсумковому брифінгу для журналістів Сергій Ларін високо оцінив роботу керівників району. Він зазначив, що Голованівський район невпинно рухається до лідируючих позицій у рейтингу територій області.

 

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада