Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Робочий візит на Дніпропетровщину

Робочий візит на Дніпропетровщину

25 січня 2012року голова Голованівської районної ради Олексій Чушкін у складі делегації представників місцевого самоврядування Кіровоградської області здійснив робочий візит до Дніпропетровської обласної ради. Основна мета поїздки – ознайомлення з досвідом роботи місцевого самоврядування Дніпропетровщини.

Голова Дніпропетровської обласної ради  Євген Удод   виступив з презентацією  регіону, зупинившись на шляхах розвитку самоврядних громад, залучення соціальних та бізнес-інвестицій, впровадження е-урядування. Розповів про основні напрями Комплексної стратегії розвитку регіону, яка реалізується в області за ініціативою губернатора області, про значні економічні успіхи, що визначили зростання промислового виробництва за підсумками 2011 р. на 4,9°%. Євген Удод також проінформував гостей про діяльність Дніпровського інвестиційного агентства, завдяки успішній роботі якого обсяг інвестицій в економіку області за минулий рік виріс на 1 млрд. долл США і досяг 8 млрд. дол.

Голова обласної ради розповів членам делегації про інфраструктурні проекти, що реалізовуються на Дніпропетровщині, зокрема - про будівництво нових магістралей, об'їзної дороги, другої черги метрополітену, про модернізацію доріг та інфраструктури в містах, про реформування сфери охорони здоров'я і соціального захисту, реалізації масштабних екологічних програм в регіоні.


Корисною для гостей Дніпропетровщини стала інформація про напрацювання регіону у сфері розвитку електронного управління. За словами голови Дніпропетровської обласної ради, протягом двох років усі органи влади Дніпропетровщини планують повністю перейти на електронний документообіг.
Голови Дніпропетровської та Томаківської районних рад розповіли про свої напрацювання у розвитку територій, відповіли на численні запитання гостей.


Члени Кіровоградської делегації ознайомилися з роботою постійних комісій та виконавчого апарату обласної ради, відвідали Музей розвитку самоврядування при обласні раді, побували в центрі «Відкрита влада» в обласній державній адміністрації.

 

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада