Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Святковий ярмарок в с. Перегонівка

Святковий ярмарок в с. Перегонівка

Вже традиційним для Голованівскього району стало проведення ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції. Так,  6 квітня  2012  року    за  сприяння та фінансової підтримки депутата обласної ради  від Партії Регіонів Віталія Грушевського  в селі Перегонівка  проведено святковий   ярмарок-продаж сільськогосподарської продукції присвяений Благовіщенню Пресвятої Богородиці.
Всіх учасників ярмарку -  жителів населених пунктів Перегонівської сільської ради та навколишніх сіл Полонисте, Давидівка, Іллічівка,  Крутеньке, Семидуби, гостей ярмарку  з наступаючими святами Благовіщення та  Світлим Христовим Воскресінням - Пасхою привітали голова районної ради Олексій Чушкін та голова РДА Олександр Яровий. З вітальним словом виступив заступник голови Новоархангельської районної ради А. Грог, який приїхав з колективом художньої самодіяльності на запрошення керівництва району.
Почесних   гостей  та учасників ярмарку  зустріли  хлібом  і сіллю.
Товаровиробниками району, сільськогосподарськими підприємствами  було представлено  широкий асортимент продукції власного виробництва,  що дало змогу Перегонівцям та гостям села   підготуватись до свята,  придбавши  якісну  продукцію  та зібрати великодній кошик за цінами  виробника.
 На ярмарку було організовано роботу «польової кухні», всі бажаючі мали змогу пригоститись  смачною  кашею, шурпою, борщем, ухою,  бутербродами,  гарячим чаєм та бубликами.
Перегонівці та гості селища мали нагоду не лише придбати різноманітну сільськогосподарську продукцію: м'ясо, свіжу рибу, овочі і фрукти, насолодитися українським колоритом, який панував у піснях, танцях, убранні, а й поспілкуватися з представниками влади в неформальній обстановці, адже ніщо так не об’єднує людей, як спільне святкування.
Великою окрасою святкового ярмарку стала  виставка-продаж великодніх писанок, яка була підготовлена учнями всіх 29 загальноосвітніх навчальних закладів району, адже великодня писанка стане прикрасою  в будинку, унікальним подарунком, а після освячення оберегом для сім'ї.
Викладачами   та вихованцями  Голованівського районного Будинку дитячо-юнацької творчості  організовано та проведено  майстер-клас по розпису Великодніх писанок.  
Учасники   художньої самодіяльності району   та колективи сільських клубних закладів  підтримали учасників ярмарку та  представили  святкову концертну програму, виконавши чудові номери: українські народні пісні, танці, фольклорні номери, які слухачі сприймали гучними оплесками.
Також були проведені розважальні спортивні конкурси,  переможці яких отримали цікаві  та корисні призи:   кури, каченята, саджанці дерев, насіння овочів, садовий інвентар,  писанки   та  інші.
Всіх  учасників ярмарку  Перегонівський сільський голова Олег Лобода відзначив подяками за участь у ярмарку та виразив слова великої вдячності депутату обласної ради Грушевському Віталію Анатолійовичу за постійну увагу і фінансову підтримку всіх заходів, які організовуються та проводяться в районі.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада