Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

У Голованівську вшанували пам’ять загиблих під час Великої Вітчизняної війни

У Голованівську вшанували пам’ять загиблих під час Великої Вітчизняної війни

22 червня 2012року в смт. Голованівськ проведено заходи з нагоди Дня Скорботи і вшанування пам’яті  жертв війни в Україні та 71-ї річниці початку Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років. Біля братської могили радянських воїнів  відбувся мітинг-реквієм в якому взяли участь керівники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування,  ветерани війни, вдови, діти війни, представники трудових колективів підприємств, установ, організацій,  громадських організацій та політичних партій району.


Перед присутніми  виступили: голова районної ради Організації ветеранів України І.Леонов та  Голованівський  селищний голова  М.Леух.


Під час мітингу  проведено Хвилину мовчання  за загиблими у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років, призупинено рух транспорту по вулицях смт. Голованівськ.


Хор ветеранів районного Будинку культури забезпечив музичний супровід мітингу та виконав пісні  воєнних років. Учнівська молодь забезпечила несення почесної варти біля Вічного вогню та Братської могили радянських воїнів.
З метою вшанування пам’яті жертв війни до Братської могили, пам’ятників та пам’ятних знаків загиблим у роки Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, які знаходяться на території Голованівської селищної ради, покладено вінки та квіти.


По завершенню мітингу усі присутні ветерани війни, вдови та діти війни на чолі з головою  районної ради Організації ветеранів України І.Леоновим були запрошені до територіального центру на поминальний обід.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада