Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

У районному будинку культури  відбулася урочисто-концертна програма присвячена Дню працівників освіти

2 жовтня 2015року в районному будинку культури відбулася урочисто-концертна програма  присвячена Дню працівників освіти.

У залі  - представників тисячного колективу педагогів дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічного навчальних закладів Голованівщини вітав голова районної ради Олексій Чушкін,  зокрема він  побажав мирного неба, наснаги та сил у роботі, а також висловив вдячність за нелегку працю - виховання підростаючого покоління.

Кращих освітян району відмічено нагородами: 4 педагоги нагороджено відзнаками Кіровоградської обласної ради та облдержадміністрації, серед них  - один Лауреат обласної премії, вчитель, який підготував переможців ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, 26  -  відзначено нагородами районної ради та райдержадміністрації, 36 –  відзнаками відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

Музичним подарунком для освітян району став виступ Народної артистки України – Ніни Матвієнко та виступи вихованців будинку дитячої та юнацької творчості і музичних шкіл.

По завершенню концертної програми, відбулась зустріч голови районної ради О. Чушкіна з педагогами та ветеранами  Голованівської школи-гімназії. 

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада