Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Учасниками засідання Президії районної ради обговорено ситуацію в країні та районі

Учасники Президії районної ради обговорено ситуації в країні та районі

03 березня 2014року  голова районної ради Олексій Чушкін  провів  засідання Президії Голованівської районної ради за участю заступника голови райдержадміністрації І. Артвіх, прокурора Голованівського району Д. Прокопчука, начальника Голованівського РВ УМВС України в Кіровоградській області О. Голованя, військового комісара Голованівського РВК О. Демиденка,  начальника Голованівського  РВ управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Кіровоградській області  О. Насальського та члена Народної ради В. Доценка.

Під час засідання учасники обговорили ситуацію в Україні та районі, ознайомилися зі зверненням Президії Кіровоградської обласної ради від 2 березня 2014року. Заслухали військового комісара О. Демиденка, який повідомив присутнім, про те, що  2 березня військовим комісаріатом здійснено оповіщення військовозобов’язаних району та протягом 10-ти днів на базі СПТУ № 38 будуть  проходи навчальні збори з військовозобов’язаними.

Голова районної ради О. Чушкін  підкреслив, що у сьогоднішній ситуації найголовніше наше завдання тут, на місцях, – це збереження спокою, громадського порядку, охорони комунальної та державної власності в районі, сприяти стабільній життєдіяльності району.

«Ми готові зробити все можливе заради об’єднання суспільства, розвитку району, області і України» - зазначив голова районної ради.

 

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада