Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

З нагоди професійного свята Дня місцевого самоврядування  в сесійній залі районної ради  проходили святкові заходи

5 грудня 2014року в сесійному залі районної ради проходили  урочистості з нагоди професійного свята Дня місцевого самоврядування.

Вітаючи трудові колективи сільських та селищних рад району, депутатів, територіальні громади, голова районної ради Олексій Чушкін підкреслив, що місцеве самоврядування особливий інститут влади, бо місцеве самоврядування уособлює самостійність, незалежність держави і демократичний шлях розвитку країни.  Розвиток місцевого самоврядування, хоча в Україна має значний історичний досвід, але помітно відстає від світових та загальноєвропейських тенденцій. Фінансова база місцевого самоврядування сьогодні практично відсутня. Можна стверджувати, що без реформи місцевого самоврядування неможливе подолання кризових явищ у соціально-економічному і політичному житті України.

Звичайно, ми – працівники органів місцевого самоврядування  намагаємося робити все від нас залежне і не залежне, щоб територіальні громади не тільки відчували нашу турботу, а й вочевидь бачили розвиток сільських територій, інфраструктури, тощо.

Вітаючи вас із професійним святом, хочу всім побажати, щоб місцева та регіональна демократія врешті-решт стала в Україні ключовим чинником піднесення громадянської активності людей, невід’ємною складовою й ефективним інструментом управління – так, як це вже підтверджено досвідом розвинених країн, визнаних світовими лідерами.

Олексій Іванович вручив нагороди Кіровоградської обласної ради та Голованівської районної ради та райдержадміністрації кращим представникам органів місцевого самоврядування району.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада