Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

УВАГА! Оголошується конкурс на зайняття посади директора комунальної установи

Оголошення про конкурс на зайняття посади директора

комунальної установи «Голованівський районний центр професійного розвитку педагогічних працівників» Голованівської районної ради

Кіровоградської області

Найменування закладу:

Комунальна установа «Голованівський районний центр професійного розвитку педагогічних працівників» Голованівської районної ради Кіровоградської області

Найменування посади та умови праці:

Директор комунальної установи «Голованівський районний центр професійного розвитку педагогічних працівників» Голованівської районної ради Кіровоградської області

Посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються згідно з контрактом, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2012 року № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», наказу Міністерства освіти і науки України від 26 вересня 2005 року № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ».

Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду:

На посаду Директора призначається особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу педагогічну освіту ступеня не нижче магістра, стаж управлінської роботи в галузі освіти не менше п’яти років, досвід впровадження інновацій, педагогічних новацій і технологій у системі освіти, у тому числі інформаційно-комунікаційних, пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу.

Перелік документів, які необхідно подати для участі в конкурсному відборі:

Особа, яка виявила бажання взяти участь у Конкурсі (далі – Претендент), подає у визначений строк (особисто або поштою) такі документи:

1) письмову заяву про участь у Конкурсі (згідно з додатком);

2) автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості);

3) копію паспорта громадянина України, копію документа;

4) копію (копії) документа (документів) про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста), науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам;

5) копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної або управлінської діяльності;

6) згоду на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої нею інформації.

Претендент має право надавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня тощо.

У разі невідповідності поданих документів встановленим вимогам претенденти до конкурсного відбору не допускаються, про що їм повідомляється.

          Документи, подані після закінчення встановленого строку, не розглядаються та повертаються особам, які їх подали.

Місце та строк подання документів:

Документи подають особисто або поштою з 29 липня 2020 року по 27 серпня 2020 року з 8.00 до 17.00 (п’ятниця – з 8.00. до 16.00) до Голованівської районної ради за адресою: вул. Соборна, 48 (кабінет № 104) смт. Голованівськ, Кіровоградська область.

Прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору:

Кабацюра Ірина Романівна, 2-18-35, e-mail: golovosvitakg@ukr.net

          Конкурсний відбір передбачає проведення кваліфікаційного іспиту за напрямами: знання законодавства у сфері освіти (загальної середньої, дошкільної, позашкільної, інклюзивної); знання основ психології, педагогіки; знання основ управління закладом освіти та проведення співбесіди.

Місце та час проведення конкурсного відбору: 28 серпня 2020 року о 10.00, актова зала відділу освіти, культури, молоді та спорту Голованівської районної державної адміністрації. 

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада