Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Відбулась ХІІІ позачергова сесія Голованівської районної ради

24 лютого 2017року в сесійному залі районної ради відбулась ХІІІ позачергова сесія Голованівської районної ради VІІ скликання.

Участь у роботі засідання взяли 28 депутатів,  керівники органів місцевого самоврядування, установ та організацій району.

Перед початком роботи пленарного засідання голова районної ради Богдан Кучмій звернувся до депутатів районної ради та нагадав, по-перше,  відповідно до статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад»  депутат зобов’язаний звітувати про свою роботу перед виборцями відповідного виборчого округу, об’єднаннями громадян та інформувати  раду  про результати обговорення його звіту. По-друге,  відповідно до статті 45 Закону України  «Про запобігання корупції», депутати районної ради зобов’язані подавати щорічно до 1 квітня шляхом заповнення на офіційному веб- сайті Національного агентства з питань запобігання корупції декларації особи уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік. Потім заступник голови районної ради Дмитро  Рокочук зачитав звернення Народних депутатів України.

З метою відзначення роботи кращих органів місцевого самоврядування та територіальних громад району, районною державною адміністрацією та районною радою започатковано щорічне відзначення та нагородження кращих  колективів  сільських та  селищних рад за результатами підведення підсумків роботи за рік. Отже, за результатами моніторингу та оцінки соціально-економічного розвитку територій сільських та селищних рад за підсумками 2016року визначено кращі трудові колективи органів місцевого самоврядування району. Голова районної ради Б. Кучмій та голова районної державної адміністрації О. Голімбієвський вручили найвищу районну відзнаку – Почесну грамоту  Голованівської районної ради і районної державної адміністрацію разом з грошовою винагородою  голові Голованівської селищної ради Цобенко С.О., сільським головам  - Капітанської ради Сторчак З.І., Розкішненської  Лазняну В.В., Троянської  Завальнюк М.Я.

Після нагородження, голова районної ради відкрив пленарне засідання, депутати затвердили порядок денний.

Першим рішенням депутати внесли зміни до  районного бюджету на 2017рік, а саме: збільшили видатки  за рахунок  дотацій та субвенцій з сільських, селищних бюджетів та залучення вільного залишку коштів загального фонду районного бюджету, що склався станом на 1 січня 2017 року.

Власне друге рішення, яке розглянули та підтримали депутати – про підвищення тарифних розрядів педагогічним працівникам освіти,  стало ключовим для скликання позачергового засідання. 

Серед інших, депутати прийняли ще ряд важливих рішень:   продовжили термін перебування Ярової О.Б. на посаді завідувача Об’єднаного Трудового архіву селищних, сільських рад на 3 роки; затвердили у новій редакції Статути районних загальноосвітніх навчальних закладів; внесли   зміни до районної програми підтримки та збереження об’єктів і майна спільної власності територіальних громад селищ та сіл району та до Плану роботи районної ради на 2017рік,   достроково припинили повноваження депутата Голованівської районної ради.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада