Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Вітання з нагоди професійного свята - Дня працівників освіти!

 

Дорогі освітяни! 
Приймайте щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти! 

          Сьогодні освітянська родина Голованівщини об’єднує педагогів загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних закладів, бібліотекарів, технічних та медичних працівників, кухарів, тренерів, - всіх тих, хто з любов’ю засіває плідні врожаї в країні знань. Ви - надзвичайно працелюбні, творчі, самобутні, натхненні, а головне – знаючі фахівці.
          У цей осінній святковий день висловлюємо вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і до рідного краю, за самовіддане служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, добро і щедрість душі. 
          Для нас з вами зранку сходить сонце. Проте ціна миру у серці України – занадто дорога й невимовна. Бажаючи усім Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, відчуття повноти і неповторності життя, невичерпних творчих сил, натхнення та великих успіхів у шляхетній і почесній праці під мирним небом України, віримо: Україну не здолати! Нехай ваші доброта, мудрість та витримка високо цінуються і повертаються любов’ю вихованців. Хай ваші глибокі серця будуть, як завжди, відкритими і чесними, ваші думки - добрими, ваші справи - успішними.
       Зі святом вас!

Голова районної державної адміністрації
О. Голімбієвський

Голова районної ради
Б. Кучмій

 

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада