Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Волонтерська допомога воїнам АТО

За ініціативи колишніх воїнів-афганців та безпосередньої участі працівників районної ради, районного відділу освіти, районного будинку культури та небайдужих людей Голованівщини було проведено акцію з підтримки наших військовослужбовців, задіяних в антитерористичній операції на Донбасі.

За інформацією голови районної спілки ветеранів Афганістану Василя Томашевського, спільними зусиллями зібрано та відправлено в розташування 3-го окремого полку спецпризначення та 34-го окремого батальйону мотопіхоти понад 800 кілограмів продуктів харчування, 4 «буржуйки» та чимало дитячих оберегів.

Таким чином, посильний внесок наших земляків у загальну справу перемоги не лише значно покращить бойовий дух патріотів України, які зі зброєю в руках боронять її незалежність, а й увійде в історію, як  приклад справжньої громадянської позиції простих людей, котрі допомагають армії не заради певної вигоди чи політичних дивідендів.

Не залишаються осторонь цієї доброї справи і церковні громади УПЦ КП. Небайдужі громадяни  зносили консервацію та гроші. Так, зібрані картоплю, овочі, цукор, консервацію тощо (всього понад 7 тонн). Всі ці продукти   доставлені в Кіровоградську Єпархію, де обласні волонтери - матері та інші родичі учасників АТО - одразу ж переробили картоплю та овочі на напівфабрикати.

 

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада