Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Впровадження на території області Закону України

6 травня 2015року голова районної ради Олексій Чушкін взяв участь у засіданні Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові Кіровоградської обласної ради.

Головне питання яке розглядали учасники ради  -   пропозиції до формування переліку спроможних територіальних громад в Кіровоградській області.

Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко зауважив на важливості публічного обговорення  у територіальних громадах   змін, що плануються у напрямі децентралізації влади. «На сьогодні нав'язування реформ зверху неприпустиме. Громади на місцях мають формувати пропозиції з метою їх урахування в процесі реформування» - наголосив голова обласної ради.

Голови районних рад висловили своє бачення обговорюваного питання та висловили пропозиції.

За результатами розгляду питання прийнято рішення в якому рекомендовано районним радам спільно з райдержадміністраціями:

-         опрацювати пропозиції, підготовлених обласною державною адміністрацією щодо формування спроможних територіальних громад та надати заповнені у повному обсязі паспорти спроможних територіальних громад;

-         провести розширені консультації з органами місцевого самоврядування області, суб’єктами господарювання та їх громадськими об’єднаннями та надати протоколи проведених консультацій.

-         надати управлінню регіонального розвитку, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації власні зауваження та пропозиції.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада