Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Дорогі земляки!   Щиро вітаємо Вас із визначним державним святом - Днем Конституції України.

Дорогі земляки! 

Щиро вітаємо Вас із визначним державним святом - Днем Конституції України. 
Точкою відліку нової епохи в історії нашої держави стало прийняття Основного Закону. Цей день назавжди увійшов в новітню історію українського суспільства. 


Конституція суверенної держави втілила прагнення нашого народу до власної національної державності. Повага до Основного Закону, неухильне дотримання норм цього документа має стати запорукою розбудови в Україні цивілізованого, європейського, громадянського суспільства. 


Але не слід забувати, що конституційні норми, якими б вони передовими і демократичними не були, самі по собі не змінять життя на краще. Сьогодні, аби перетворити зміст на результат, усім нам потрібні підвищена відповідальність, самовіддана праця заради однієї мети – процвітання України як цивілізованої європейської держави.


То ж щиро бажаємо усім натхнення, міцного здоров'я, добробуту та затишку у  родинах. Успіхів Вам у праці та нових звершень. Нехай демократичні засади, що були закріплені цим надзвичайно важливим документом стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожному громадянину  держави. Давайте сподіватися у краще майбутнє та разом творити нову європейську державу.

Голова районної Голова

державної адміністрації районної ради

О. ГОЛІМБІЄВСЬКИЙ О. ЧУШКІН

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада