Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Засідання постійної комісії з питань бюджету

19 травня 2015року на засіданні постійної комісії районної ради з питань бюджету розглянуто та обговорено питання порядку денного  позачергової ХХХVІІ сесії та клопотання від установ та організацій району про виділення додаткових коштів.

Участь у засіданні постійної комісії взяли голова районної ради О. Чушкін, голова райдержадміністрації О. Голімбієвський, заступник голови райдержадміністрації О. Бугаєнко, начальник фінансового управління райдержадміністрації В. Дудар, Молдовський сільський голова Г. Белінська, начальник районного відділу освіти М. Коломійчук, головні лікарі медичних закладів В. Сачук та М. Фоменко, начальник відділу культури  та туризму та культурної спадщини Т. Піщик, заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Н. Моренець, головний бухгалтер КП «Голованівськліс» Н. Доценко.

Інформуючи по питанню щодо внесення змін до районного бюджету Василь Дудар повідомив: «розподіляти додатковий ресурс ми маємо право після І півріччя при умові виконання районного бюджету на 105 відсотків. На сьогодні ми маємо численні заявки від наших установ на суму 5,5 млн.грн., які мають потребу в коштах. Щоб задовольнити ці потреби необхідно залучити дотації з сільських бюджетів, а потім зробити перерозподіл. Відповідну роботу з сільським та селищними радами ми частково провели але щоб її завершити нам необхідно ще 2 дні.».

Депутати визначили першочергові видатки установ, рекомендували районній державній адміністрації звернутися з  клопотанням до сільських та селищних рад району щодо надання дотації районному бюджету на  утримання об’єктів спільної власності територіальних громад. Для належного утримання сільських доріг,  райдержадміністрації запропоновано підготувати програму «Шляхи Голованівщини» або створити «Дорожній фонд» відповідно до яких  будуть залучені кошти сільських бюджетів та визначено напрямки проведення ремонтних робіт доріг по територіях.

Члени постійної комісії погодили проекти рішень з питань: «Про внесення змін до Порядку управління об’єктами спільної власності територіальних громад селищ та сіл району», «Про звернення до суду» та «Про внесення змін до районної програми соціальної підтримки загиблих учасників АТО, військовослужбовців і поранених учасників АТО».

При розгляді питання винесення закладів культури з  базової мережі, а саме Пушківський, Шепилівський, Липовеньківський, Новосільський, Ємилівський сільські клуби та Полониська сільська бібліотека (приміщення знаходяться в аварійному стані та заклади не функціонують) депутати дійшли думки, що питання не вивчене, з сільськими головами та місцевими депутатами не погоджене і потребує доопрацювання.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада