Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Засідання постійної комісії з соціальних питань

8 листопада 2017року  відбулось засідання постійної комісії районної ради з соціальних питань.

Депутати  розглянули проекти рішення:

- Про делегування представників Голованівського району до складу Госпітальної  ради  Західного госпітального округу.

- Про затвердження Положення про призначення та виплату стипендій обдарованим учням та премій педагогічним працівникам Голованівського району в новій редакції

- Про  затвердження програми зайнятості населення Голованівського району на 2018-2020роки.

- Про внесення змін до програми соціального захисту малозабезпечених верств населення, громадян, які опинилися в складних життєвих обставинах, інвалідів, ветеранів війни, праці та громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи Голованівського району на 2016-2020роки.

- Про внесення змін до районної програми по створенню соціально-економічних умов для реалізації  статутної діяльності Голованівської районної організації ветеранів України на 2016-2017роки.

 

З інформацією по першому питанню доповідав голова районної ради Богдан Кучмій: «Голованівський район входить до складу Західного госпітального округу. Для визначення проблемних питань та координації дій госпітального округу в ньому створюється госпітальна рада. Членами ради є представники районів, делеговані для роботи за рішенням відповідних місцевих рад. За визначеною формулою кількість представників  від нашого району становить двоє осіб. Пропонується кандидатури заступника голови Голованівської районної державної адміністрації або  особи на яку покладено виконання обов’язків заступника голови районної державної адміністрації та головного лікаря комунальної установи «Голованівська центральна районна лікарня» або особи на яку покладено виконання обов’язків головного лікаря КУ «Голованівська ЦРЛ».

Положення про призначення та виплату стипендій обдарованим учням та премій педагогічним працівникам викладено в новій редакції -  розширено перелік стипендіатів для отримання премій,  частково  змінено розмір премій, редаговано перелік заходів за участь у яких призначаються стипендії та поновлено склад комісії з питань призначення та виплати стипендій.

Збільшено  обсяг фінансування в  програмі соціального захисту малозабезпечених верств населення  в частині заходів – надання матеріальної допомоги громадянам району, які опинилися в складних життєвих обставинах та забезпечення осіб з інвалідністю та інвалідів з дитинства санаторно-курортним лікуванням.

Також, збільшується фінансування до районної програми по створенню соціально-економічних умов для реалізації статутної діяльності районної організації ветеранів України, а саме,  додатково спрямовуються  кошти в сумі 30.0тис. грн для виготовлення макету книги «У пам’яті в боргу»

 

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада