Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Заступник голови ОДА Я. Арсірій здійснив робочу поїздку до Голованівського району

Заступник голови ОДА Я. Арсірій здійснив робочу поїздку до Голованівського району

14 травня 2013 року в Голованівському районі з робочим візитом перебував  заступник голови облдержадміністрації Ярослав Арсірій.

Перш за все Ярослав Олександрович провів особистий прийом громадян на який до  керівника завітало 7 заявників та 2 звернення було колективних.

Мешканців району турбували такі питання як відновлення роботи ДП «Межирічківський вітамінний завод», забезпечення питною водою мешканців с.Новосілка, створення належних умов навчання і проживання в Голованівському ПТУ № 38. Декілька заявників торкнулись питання діяльності в районі сільськогосподарських формувань групи компаній «Кернел». Це і скорочення робочих місць, і дотримання законодавства щодо застосування ядохімікатів та пестицидів, відсутність у цих підприємствах на території району галузі тваринництва і т. ін.

У супроводі районного керівництва голови районної ради О. Чушкіна та голови райдержадміністрації О. Ярового, заступник губернатора оглянув приміщення гуртожитку Голованівського професійно-технічного училища № 38, який  потребує термінового ремонту.

У селі Журавлинка урочисто відкрито дитячий ігровий майданчик в рамках соціальних ініціатив Президента України.

Потім Я. Арсірій ознайомився з роботою стаціонарного відділення с. Троянка територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Голованівського району де ознайомився з умовами проживання тут одиноких престарілих громадян.  Ярослав Олександрович подарував закладу телевізор і картину.

 Далі Ярослав Олександрович оглянув приміщення  під облаштування дитячого садка в селі Шепилове.  За попередніми підрахунками, ремонтні роботи коштуватимуть близько 2 млн грн. Очільники району звернулись з проханням до Я.О.Арсірія про субвенцію з державного бюджету у розмірі 1 млн.грн. на ці потреби.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада