Голованівська районна рада
Герб Голованівського району

ГОЛОВАНІВСЬКА
РАЙОННА РАДА

Голованівськ, вул.Соборна, 48
тел. (05252) 2-19-84
E-mail: holovanivsk_rada@ukr.net

Голова районної ради О. Чушкін провів зустріч з трудовими колективами Перегонівської загальноосвітньої школи - дитячого  навчального закладу

14 листопада 2013 року голова Голованівської районної ради Чушкін О.І. та начальник відділу освіти Голованівської райдержадміністрації Коломійчук М.А. зустрілися з трудовим колективом НВК «Перегонівська ЗШ І-ІІІ ст. - ДНЗ». На зібранні   голова районної ради Олексій Чушкін прозвітував перед присутніми "Про хід виконання Програми розвитку Голованівського району на 2011 – 2015  роки в рамках обласної програми «Центральний регіон-2015» інших районних програм, районного бюджету,  про роботу Голованівської районної ради, прийнятих рішень, про реорганізацію органів місцевого самоврядування  та створення  в населених пунктах району органів самоорганізації населення.

Депутат районної ради Михайло Коломійчук надав звіт про свою депутатську діяльність та проінформував присутніх про стан справ і перспективи  галузі освіти.

На завершення зустрічі розглянуті пропозиції щодо актуалізації обласної програми «Центральний регіон - 2015» по Голованівському району  від колективу НВК, та надані відповіді на запитання. Проблемні питання, які потребують вирішення, це вчасна виплата заробітної плати, зайнятість населення, освітлення вулиць та незадовільний стан доріг. О.І. Чушкін надав по кожному запитанню вичерпну відповідь і запевнив, що керівництво району буде працювати над цими проблемами і прикладе всіх зусиль для їх вирішення.

 

Важливо!

Всі документи

 

Новини

Всі новини

 

Президент УкраїниВерховна рада УкраїниУрядовий порталКіровоградська обласна рада